BİNGÖL / MERKEZ - Sancak Ahmet Yesevi Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirldi.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Furkan ÇAKİRCİ rehberliğinde planlanan ve tüm sınıflarımızı kapsayan "Soru ve Cevap Etkinliği" ilk sorusu ile hayata geçirildi.Öğrencilerimiz etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler.Öğrencilerimiz  okul panosuna asılan  haftanın sorusu ile ilgili  araştırmalarını kağıt üzerinde cevaplayarak, cevap kutusuna atacaklar.Haftanın bitiminde çekilişle ismi çıkacak öğrencilere sürpriz hediyeler verilecektir.

Şbt

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Yunus YÜKSEL tarafından İntiharı Önleme konusunda okulumuz öğretmenlerine  yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ,Türkçe öğretmenimiz Ahmet UÇAR koordinatörlüğünde hazırladıları " Karla Savaşanlar" adlı tiyatro oyununu sergilediler.Oyun öncesinde okulumuzda geleneksel hale gelen "Tellal ile Davulcu" tiyatro etkinliğine dair duyuruyu kendi hazırladıkları maniler eşliğinde yaptılar.Tiyatro sonrasında ise 8. sınıf öğrencilerimizden Abdulkadir KOÇİN'in  sunumuyla masal dinletisi gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda ÇEDES projesinden sorumlu öğretmenlerimiz Furkan ÇAKIRCİ ve Leyla ARSLAN  koordinatörlüğünde öğrencilerimizin ortak çalışması ile değerler eğitimi aylık panosu hazırlandı.

Kas

Okulumuz öğretmenleri koordinatörlüğünde hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı, 10 Kasım Cuma günü okulumuzda gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler. Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ,bu yıl Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olması münasabetiyle daha büyük bir coşkuyla kutlandı.İstiklal Marşımız ve saygı duruşu ile başlayan programımız,Türkçe öğretmenimiz Serhat KAYA koordinatörlüğünde hazırlanan öğrencilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı temalı kompozisyonlarını ve şiirlerini okuması ile devam etti.Kutlamaları, okul idaremiz,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ilgi ile takip ettiler.

Ekm

Ekm

Okulumuzdaki tatbikatta, siren sesiyle sınıflarda öğrenciler ve öğretmenler çök-kapan-tutun yöntemiyle kendilerini korumaya çalıştı, daha sonra okul boşaltıldı. Öğrencilerimize tatbikat öncesi okul idaresi ve öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirme yapıldı.Öğrencilerimiz tatbikat sonrasında  belirlenen alanda toplandılar.Tatbikat bitiminde öğretmenlerimizin kontrolünde sınıflarındaki yerlerini aldılar.